Ir al contenido principal

Entradas

Mostrando entradas de febrero, 2018

06/02/18

En aqueta classe van comentar el documental "maestras de la República". Van treballar els drets dels xiquets mitjançant dos vídeos, en el primer vídeo explicava que a l'any 1989 es van crear els drets i deures dels xiquets i que un dels drets mes importantes era jugar. En el segon video van comprobar si els xiquets i les xiquetes tenien clar que tenien un drets, pero que també tenien uns deusres que cumplir. A més van començar amb el tema 1: el desenvolupament de la identitat personal i per gurps van crear diverses activitats per a xiquets/tes de 3 anys enfocades al coneixement  d'ells marteixos. El meu grup de practiques va pensar fer un twister amb aros grans i vam fer un xicotet cambi de normes, en compte de utilizar només les mans i els peus vam pensar que sería mitjor treballar tot el cos. Per acabar la clase van vore un vídeo de Elsa Punset, en el qual ens parlava del autoconcepte: 

02/02/2018

Durant aquesta sessió li van confirmar els grups de treball al profesor encarregat de la sessió, en aquest cas Virgilio.  A més van intentar veure el documental "Las maestras de la República", per per problemes técnics no vam poder acabar de vore-lo. Algunes de les idees que he tret del documental son: que gracies a la república l'escola es va basar en la metodología del lliure ensenyament i la igualtat, ja que va ser el moment en els que els xiquets i xiquetes van compartir classe. Les mestres estaven més motivades que mai i eren concients de que l'escola no deuria adoctrinar deuría formar.  A més es dona el comensament de l'escola Pública en 1857 amb la lley Moyano.       Com que no vam poder terminar que vore el documental van parlar de l'importancia de l'escola en la vida dels xiquets/tes i de l'impotancia d'escoltar-los com a ciutadans que son. 

30/01/2018

El 30 de gener va ser la nostra primera clase de l'assignatura.  En aquesta classe els dos professors encarregats d'impartir dita asignatura, Virgilio i Sergio,  ens van presentar els continguts que tractaríem durant els cuatrimestre, els seus objectius, el mètode d'avaluació i per últim ens van proposar diversos temes per al treball de recerca.  Tindríem  que fer grups de treball i elegir un dels temes proposats per a realitzar el treball.  El nostre gups es crida "sapococncho" està compost per: Lucia Francés, Alvaro Cascant i Julia Sanoguera i el tema que hem triat és: " convivencia, respecte i tolerancia "

EXPECTATIVES SOBRE L'ASSIGNATURA

Tinc expectatives molt positives sobre l'assignatura, ja que crec que tractarem temes d'actualitat que ens faran ampliar els nostres coneixements i a més que serviran d'utilitat en la nostra futura professió com a docents.  Crec que l'assignatura sera una asignatura dinàmica ja que els primers dies de classe ja hem plantejat diverses dinàmiques, com la nostra presentación.  A més, tinc curiositat per començar el treball d'investigació ja que el tema que tenim que investiar m'agrada i voldria aprofundir més en ell.  Espere aprendre molt en aquesta assignatura i també que els nostres professor puguen aprendre un poquet de tots nosaltres.